ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

آغاز یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی در روز راهپیمایی پرچم+ فیلم

آغاز یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی در روز راهپیمایی پرچم+ فیلم ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی تحت حمایت شدید پلیس رژیم صهیونیستی آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۸۴۶

به گزارش راهبردمعاصر، از دقایقی قبل دسته‌های شهرک‌نشینان صهیونیست تحت تدابیر شدید امنیتی پلیس رژیم صهیونیستی و از سمت «باب المغاربه» وارد مسجدالاقصی شدند.

بر اساس گزارش «عرب ۴۸»، این در حالی است که نیروهای واکنش سریع رژیم صهیونیستی در صحن‌های مختلف مسجدالاقصی مستقر شده‌اند. این نیروهای درهای مصلای «القبلی» را با زنجیر بستند تا هم نمازگزاران فلسطینی داخل آن را حبس کنند و هم با محاصره این مصلا مانع از ورود فلسطینی‌های دیگر به داخلش شوند.

همه اینها در راستای تأمین مسیر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی، ساعاتی قبل از راهپیمایی پرچم در قدس انجام می‌شود.

پلیس رژیم صهیونیستی تدابیر سختی برای جلوگیری از ورود فلسطینی ‌ها به مسجدالاقصی اتخاذ کرده و فقط به سالمندان و افراد بالای چهل سال اجازه ورود داده است.

علیرغم همه این اقدامات، صدها فلسطینی از ساعات اولیه بامداد امروز خود را به داخل مسجدالاقصی رساندند و تعداد زیادی از آنها اجازه ورود پیدا نکردند و نماز خود را در درهای ورودی اقامه کردند.

«راهپیمایی پرچم» یا «رقص پرچم» در تقویم عبری برابر است با سالروز اشغال قدس شرقی به دست رژیم صهیونیستی. این رژیم در هفتم ژوئیه ۱۹۶۷ قدس شرقی را اشغال کرد و آن روز را «روز اورشلیم» (روز قدس) نامیده اما بر اساس تقویم عبری، این روز امسال برابر است با امروز(یکشنبه/ ۲۹ می).

قرار است در ساعت ۱۶:۰۰ امروز به وقت محلی (۱۷:۳۰ به وقت ایران) «راهپیمایی پرچم» شهرک‌نشینان صهیونیست آغاز شود؛ موضوعی که ممکن است با توجه به هشدارهای گروه‌های فلسطینی مبنی بر پاسخگویی، اوضاع را در اراضی فلسطینی منفجر کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار